Home / Blog / De DXCargo luidt een nieuwe logistiek in voor leveringen in de stad

De DXCargo luidt een nieuwe logistiek in voor leveringen in de stad

Levert je bedrijf in de stad? In kleine straatjes met een enorme vrachtwagen manoeuvreren? Niet echt aangenaam. KYBURZ vereenvoudigt het leven van je koeriers met de DXCargo en vindt transport in de stad opnieuw uit.

Technische specificaties

Met een maximumsnelheid van 45 km/u en 100 km autonomie is de DXCargo speciaal ontworpen voor korte trajecten in de stad. Dit compact wagentje van 375 kg (batterij inbegrepen) kan ladingen tot 200 kg vervoeren (bestuurder niet meegerekend).

De DXCargo heeft een krachtige driefasige asynchrone motor die geen onderhoud vereist. Daarnaast is hij voorzien van een motorrem met energierecuperatiesysteem voor de batterij.

De lithiumbatterij heeft een vermogen van 200 Ah. Ze verbruikt weinig – gemiddeld maar 4 kWh/100 km, afhankelijk van de lading en rijstijl.

Alle soorten ophalingen en leveringen doe je voortaan met dit betrouwbaar, robuust en gebruiksvriendelijk voertuig.

Opties

Naast zijn basisuitrusting kan je de DXCargo volgens je behoeften personaliseren. Regendak, kniebescherming, gepatenteerde box vooraan en, last but not least, een batterij met 400 Ah voor een grotere autonomie.

De wagen is momenteel nog in homologatiefase, maar het prototype kan je wel al in onze winkel testen. Dit is het stadsvoertuig van de toekomst.