Home / Blog / Een gezonde houding dankzij de tandartsstoelen van Score Dental

Een gezonde houding dankzij de tandartsstoelen van Score Dental

Wie in de mondzorgpraktijk werkt, moet allerlei bewegingen maken en (belastende) houdingen aannemen zoals langdurig gebogen staan, dicht bij de patiënt zitten, door een microscoop kijken … Dankzij de juiste ergonomische ondersteuning krijg je een natuurlijke rechte zithouding en voorkom je nek- en rugklachten. En tandartsen kunnen die klachten wel missen als kiespijn!

Bij Mobility By Olivier zit je goed!

Mobility By Olivier biedt een ruim assortiment van werkstoelen aan voor tandartsen. De Amazone-modellen van het merk Score Dental zijn zadelstoelen die subtiel met je meebewegen. Zo belast je je spieren niet voortdurend, voorkom je rug- en nekklachten en train je bovendien je rompspieren. Daarnaast kan je met deze werkstoelen heel gemakkelijk een open heuphoek creëren. Door die open zithouding is het niet alleen mogelijk om dichter bij je patiënt te zitten, je concentratie verbetert ook en je krijgt meer energie. Kortom, alleen maar voordelen!

Tarta-rugsysteem

Het bijzondere aan de werkstoelen bij Mobility By Olivier is dat we de Amazone-modellen zelf voorzien van een speciale rugondersteuning: het Tarta-rugsysteem. We bouwen het systeem op maat, volgens jouw behoeften. Een extra service dus.

Benieuwd naar onze ergonomische modellen? Breng eens een bezoekje of bel ons voor meer informatie. Hier vind je alvast onze openingsuren.