Home / Blog / Milieuvriendelijk leveren met elektrische retroscooters van Duits design

Milieuvriendelijk leveren met elektrische retroscooters van Duits design

Heb je er altijd van gedroomd om je product vlotjes te leveren, mét alle respect voor het milieu? Kumpan electric ontwerpt, ontwikkelt en bouwt elektrische scooters van topkwaliteit in retrostijl die je leven weleens makkelijker zouden kunnen maken.

Technologische hoogstandjes

De Duitse ingenieurs van Kumpan maken gebruik van innovatieve en geavanceerde technologieën om de scooters te ontwerpen. Het resultaat? Vermogen, veiligheid en comfort!

Krachtige motoren

De elektrische scooters van Kumpan hebben een maximumsnelheid van 100 km/u. en een vermogen tot 7 kW, in functie van de modellen. Ze zijn uitgerust met lithiumionaccu’s en hebben een autonomie tot 180 km. De ongeëvenaarde aandrijving en sportieve rijdynamiek laten je hart sneller slaan!

Veilig de baan op

Ga met een gerust gemoed de baan op dankzij de hydraulische remschijven en de dubbele schokdemper achteraan. Het allernieuwste model, de 1954 Ri, is bovendien uitgerust met ledlampen voor een optimale zichtbaarheid, ook in het donker. ’s Nachts rijden is nu nog makkelijker en veiliger.

Oneindig personaliseerbaar

Wil je graag dat je elektrische scooter je unieke persoonlijkheid weerspiegelt? Met de 1954 Ri van Kumpan is dat perfect mogelijk! Maak gewoon je keuze uit de verschillende lakkleuren en zadelmodellen.

Zin om alle mogelijkheden van de Kumpan-scooters te ontdekken? Kom langs in onze winkel en ontdek het assortiment of neem contact met ons op via telefoon of e-mail.